Szabadidő hasznos eltöltését támogató csoport

Rekreáció

Rekreáció

Olvasóink értékelése:  / 0

Szabadidő hasznos eltöltését támogató szakcsoport tevékenysége kiterjed a szabadidős és rekreációs tevékenység végzésére, népszerűsítésére. A szakcsoport önsegélyező, továbbá nem kereskedelmi jellegű gyermek és felnőtt üdülési és természetjáró tevékenységet folytat.

 

 

FaceBook  

Események 2010-ben

Olvasóink értékelése:  / 0


Szabadidő hasznos eltöltését támogató csoport 2 fő eseményt szervezett meg a 2010. évben. Az egyik a Szociális és Munkaügyi Minisztérium, valamint a Bácsalmás és környékén élő vállalkozó segítségével augusztusban megrendezett Rendészeti Tábor volt. A tábor helyszíne az úgynevezett „Rakéta kilövő” melletti táborhelyen lett kijelölve, amely jelenleg az Országos Katasztrófavédelem tulajdonában van. Ezen feladataink ellátásában nagy segítségünkre volt Dezső Mihály dandártábornok Úr, a helyi katasztrófavédelem vezetője.
A másik nagyobb eseményt szeptember elején tartottuk, Bácsszőlős község focipályáján. Családi napot szerveztünk, amihez nagy segítséget kaptunk a bácszőlősi önkormányzattól, valamint a Bácsalmás és környéki civil egyesületektől.
A csoport aktívan részt vett továbbá a Rémi Ifjúsági Egyesület RIT-MUS fesztiváljának megszervezésében is.

A rendezvényeinkről készült fényképeket megtekintheted a galériában!

 

FaceBook  

Belépés/Regisztráció

Bethlen Gábor Alap

kormany tamogatas
Bethlen Gábor Alapkezelő által kiírt "Hagyományos népi mesterségek a Bácskában és iskolabusz működtetése" címen 500.000 forintos  támogatást nyert a Szent László Határrendész Közhasznú Egyesület 2017.január 01-től, 2017.december 31-ig.

Pályázatok

 • Novella pályázati felhívás

  Novella pályázati felhívás

 • Megjelentek a műteremlakások pályázatai

  A MANK Nonprofit Kft. a bérlőkijelölési jogával érintett üresen álló műteremlakások határozott időre szóló bérlésére nyilvános pályázatot ír ki. A műteremlakások bérlésére pályázhat minden olyan alkotóművész, aki már igazolhatóan önálló művészi tevékenységet tud felmutatni és csatlakozott a Magyar Mecénás Programhoz.

 • Városligeti Gyermeknap 2018

  A Safer Internet Program (SIP) magyarországi konzorciuma a 2018-as Városligeti Gyermeknap alkalmából rajzpályázatot hirdet hazai általános és középiskolások számára.

 • Műfordítási projektek

  A műfordítási projektek támogatásának fő célja a kulturális és nyelvi sokféleség előmozdítása az Unióban és a Kultúra alprogramban részt vevő országokban, a magas színvonalú irodalmi művek országok közötti forgalmának ösztönzésével, hozzáférésük javításával az Unióban és azon kívül, valamint az új[…]

 • Ne menj el mellette!

  Pályázati cél: Az ifjúság figyelmének felkeltése az örökségvédelem iránt, az örökségi értékek megszeretésének és megbecsülésének kialakítása a települési örökségállomány megismerésén keresztül, a kutatómunka és a népszerűsítő tevékenység fejlesztése, a korosztályok közötti együttműködés erősítése.

 • Én házi kedvencem

  Országos rajzpályázatot hirdet általános iskolás diákoknak az Országos Állatvédelmi Alapítvány az Én házi kedvencem címmel.

 • Verselj Petőfit!

  Válassz egy Petőfi-verset, és szavald el, zenésítsd meg, rappeld el, vagy csak mondd el, milyen érzéseket vált ki belőled!Mindezt vedd fel videóra és küldd el a szavaloverseny300@gmail.com címre, május 6-ig!

 • KINCSTÁR - alkotáspályázat

  Azt mondják, pénz beszél, kutya ugat - de vajon mit mondhat? Tudjuk, a pénz nem boldogít, de jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint. Van, aki a fogához veri a garast, más meg elköltené a Dárius kincsét is. Az[…]

 • Kapcsolódj be a közvetítésbe!

  alkotói támogatás hátrányos helyzetű (elsősorban roma) fiatalok számára

 • Jam for Nature - Zenei tehetségkutató verseny

  Az elmúlt évek sikerére való tekintettel 2018-ban is megrendezésre kerül a Jam for Nature zenei tehetségkutató verseny, a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál Gödöllő keretin belül, fellépési lehetőséget teremtve feltörekvő zenekarok, formációk számára.

LEADER

kis projekttabla

Darányi Ignác Terv

Eszkozbesz SztLaszloHatarrendesz

Szt László Határrendész Daranyi 1 A3

Szt László Határrendész Daranyi 2 A3

Szt László Határrendész Daranyi 3 A3

Statisztika

Látogatók
2027
Cikkek
815
Webcímek
14
Cikkmegtekintések találatai
1030953

Ki van jelen

Oldalainkat 38 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb felhasználók

 • rostfebsicompnavi
 • waregasembverdowb
 • tergakidisseba
 • miadlintherarolpe
 • emlarosredami

AZ ÖN IP CÍME